İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Türkan Sabancı Görme Engelliler Ortaokulu

eTwining Projemiz

16-01-202416-01-202416-01-2024

Türkan Sabancı Görme Engelliler Ortaokulu Öğrencileri Özel Eğitim Öğretmeni Sabriye Sevil YİĞİTER’in de ortak olduğu, Okulumuz Özel Eğitim Öğretmenleri Fadime ÇİFCİBAŞI, Dilek İPEK UÇAN, Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni Beyza Nur UYAR, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ayşe ÖZLÜ’ nün destekleri ile ‘’Sürdürülebilir Yemeklerimiz (Our Sustaniable Meals’’ İsimli eTwinning Projemiz Ocak 2024 tarihinde başlamış olup 5 öğrencimiz ile etkinliklerini  sürdürmektedir.  Proje takımımız  Moldova, Bulgaristan, Hırvatistan, Batman, Gaziantep, Ankara, İzmir, Burdur, İstanbul, Adana ve Manisa’dan katılan 13 öğretmenden oluşmaktadır. Projemizin amacı,  gelecekteki kuşakların ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde kendi ihtiyaçlarımızı karşılamaktır. Dünya kaynaklarını koruyarak, gezegenin geleceğini güvence altına almaya yardımcı olmaktır. Buradan hareketle öğrencilerimize doğal kaynaklarımızı boşa harcamadan ve çevreye, sağlığımıza zarar vermeden gelecekte de sürdürülebilecek şekilde yapılmasını öğretmektir., Malzemelerin nereden geldiğini, yiyeceklerin nasıl yetiştirildiğini ve onlarla neler yapabileceğimizi göstermek temel amacımızdır.

Yayın: 16.01.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 14:07 - Görüntülenme: 48